martes, 9 de octubre de 2012

1ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A GRANOLLERS ( 6/10/12)

     El dia 6 d'Octubre es va celebrar la primera prova del Circuit Català de Bàdminton a Granollers,amb una gran participació dels clubs.
     Del nostre Club hi va haver 5 representants ( 3 masculí i 2 femení )els quals participaven a les categories d'individuals i dobles,van realitzar un gran paper però els resultats no van ser de desitjats.
     L'Aleix Royo va començar realitzant un partit a 3 sets ( 19-21/21-19/21-12) , ho va donar tot, però no va tenir sort. Va continuar amb un partit a dobles , formant parella amb un altre jugador del club ( Aleix Porta), els quals desprès d'un set molt ajustat ( 21-23) van perdre el segon.Per finalitzar l'últim partit va ser un espectacle ,contra un gran Isidre Sitaré de Vilanova ( arriba a absolutament tots els volants)en que  vam poder disfrutar d'uns grans punts.




     L'Aleix Porta el primer partit que va fer és el de dobles comentat anteriorment, després va començar amb els individuals. En el primer va realitzar un gran partit però no va poder ser , la mala sort l'acompanyava i en el segon desprès de guanyar el primer set 21-11 el seu contrari es va retirar lesionat.

    Josep Gelabert només va participar a la categoria individual  en la categoria més alta ,però  per falta d'encerts en els punts van fer que només fes un partit.

   Ivette Royo va fer dos partits a individuals els quals va fer unes grans remuntades , però tampoc va poder ser. A dobles feia parella amb Marina Bújan ( Hortons) , aquestes van realitzar un gran paper l'any passat i per aquest motiu aquest any tornen!!! , però en el partit que van disputar , per falta d'entrenament conjuntes i alguns fallos no van poder guanyar.



     Giorgia Grisoli desprès de passar a semis, les va guanyar amb un partit molt disputat el qual va ser a 3 sets ( 21-19 / 17-21 /21-16) i es va poder classificar per la final contra la Marta Jiménez ( Viladecans), desprès d'una gran remuntada no va poder ser i es quedar amb el segon lloc .


ENHORABONA PER TOT L'ESFORÇ REALITZAT EN ELS ENTRENAMENTS I CAMPIONATS !!!!!!!


0 comentarios:

Publicar un comentario