jueves, 17 de enero de 2013

6ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A SANT ESTEVE DE SESROVIRES ( 13/1/13)


  El passat diumenge es va disputar la 6ª prova del circuit català a Sesrovires, en la qual ens alegrem pels guanyadors però ens lamentem ja que vam tenir dos jugadors els quals es van haver de retirar lesionats.
 L'Emily va disputar un primer partit en el qual  va guanyar amb bastanta tranquil·litat a dos sets. A continuació va fer un partit a dobles molt disputat juntament amb la Giorgia del mateix equip, però encara els hi queda agafar experiència i van perdre a 3 sets .En el tercer partit és a on podem lamentar la lesió de turmell que es va fer i no va permetre continuar amb la competició.
  En Jordi va poder disputar 2 dels 3 partits , ja que va ser l'altre lesionat ( de l'esquena ),el primer el va realitzar a 3 sets molt ajustats, gran partit per una trista derrota.El segon va ser a dobles amb el seu company Desiderio els quals no van poder fer res contra els seus contrincants, però cal destacar que a la pista el bon rollo no hi ha faltar.
  En Xavier cada cop sorprèn més , només puc dir que en aquest campionat els resultats no han estat els esperats però l'actitud a la pista ha estat un 100%, enhorabona.
   L' Aleix Royo no va ser un dels seus dies, fa poc que ha sortit d'una operació i si això afegim que s'ha pogut entrenar poc a causa del Nadal , li costava fer els punts ,  però estic segur que quan porti mes    " rodatge" aconseguirà  campionats, sempre i quan no vegi els partits per perduts.
  L'Aleix Porta va aconseguir arribar a quarts, però no va poder ser més ja que va perdre contra l'Antonio Valero ( Terrassa )  amb un 21-12 /21-19. A dobles formant parella amb l'Aleix Royo es van trobar amb uns veterans Vicenç Buesa i en Salva ( Vilanova del Vallès ) que no els hi van donar opcions.
  En Josep va realitzar 2 grans partits a individuals a 3 sets cada un els quals va perdre amb molt d'honor. A dobles va fer parella amb en Marc Vicens  de la C amb en el que no van poder guanyar 16-21/17-21.
    Les guanyadores van ser la Giorgia Grisoli que va guanyar una gran final contra l'Anaïs Pertegas ( 20-22/ 21-7/ 11-21) i l'Ivette Royo que va quedar segona tant a dobles, formant parella amb la Marina Bújan (Hortons) com a individuals per darrera de la seva companya de dobles la Marina.







També cal dir que vam estrenar equipació amb els nostres sponsors !!!




 

0 comentarios:

Publicar un comentario