martes, 6 de octubre de 2015

Circuit Català a Terrassa 3/9/15

    L'altre dia vam començar els campionats d'aquesta temporada 15-16, i com no el primer va ser a Terrassa, això si amb poca participació del nostre club degut a les baixes i feines.

    En David Cayuela va arribar a quarts de final IMD on no va poder superar a en Juan Jorge Sanchez ( Granollers), amb un resultat de 16-21/9-21. Respecte a dobles aquest cop va fer parella amb l'Otilio de Blanes on vam poder observar un gran partit contra una parella molt experimentada de Vilanova, en Justo i l'Alfons, només cal mirar el resultat 20-22/21-19/21-9.

    En Jordi Ortega es va emportar un segon lloc a la categoria IMSC, per aconseguir-ho va haver de patir molt, degut que va haver de disputar els partits a 3 sets, i va perdre la final contra Marcos Castillo (terrassa) a una gran final.



    En Marc Vicens va debutar a la categoria IMB on es va trobar amb antics oponents,qui li van demostrar el que es trobara a la nova categoria, va perdre els dos partits a individuals i el partit a dobles on feia parella amb en Joffre de Vilanova.

    És el principi de temporada i es nota que encara queda per arrencar, però ànims a tothom i endavant!!!

RESULTATS

Pròxima parada Granollers!!!

0 comentarios:

Publicar un comentario