lunes, 22 de abril de 2013

11ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VILADECANS ( 20/04/13)


El passat dissabte es va celebrar a Viladecans la 11ª prova del circuit català, en el qual hi vam participar amb dos jugadors l'Ivette i en Fèlix.
Per en Fèlix era el primer campionat on debutava, ho va fer a la categoria C tant a dobles com a individuals. El primer partit va ser contra en Joachim Jakubik, on va perdre a dos sets, el primer bastant disputat, però desprès els nervis a la pista i la alguns cops que no van entrar va perdre el partit. Li va pasar el mateix en el segon partit a individuals.. A dobles va formar parella amb en Carlos Rodrigo on vam poder disfrutar d'un gran partit de casi 1h a tres sets contra la parella de Terrassa Joachim i Alexander , on van acabar guanyant l'equip de Terrassa.
L'Ivette va perdre la final contra la Natàlia Martínez (Granollers) per un ajustat 21-18/21-17. A dobles va tornar a formar parella amb la Marina Buján , on van tornar a demostrar que la l'equip funciona, ja que van guanyar la final contra la parella de Viladecans.
També destacar que els companys de Viladecans van proposar a tothom fer un minut de silenci en memòria d'una gran persona que ens va deixar fa poc, la Guadalupe.

0 comentarios:

Publicar un comentario