CAMPIONATS 12-13

14ªPROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A PLATJA D'ARO  Desprès de no actualitzar desde fa molt de temps,nomès vull possar una foto dels guanyadors del nostre club a la darrera prova .


  Tambè donar les gràcies a tots els Clubs participants, a la Federaciò i els Nostres sponsors.


Gràcies.


11ªPROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VILADECANS (20/04/13)


   El passat dissabte es va celebrar a Viladecans la 11ª prova del circuit català, en el qual hi vam participar amb dos jugadors l'Ivette i en Fèlix.
   Per en Fèlix era el primer campionat on debutava, ho va fer a la categoria C tant a dobles com a individuals. El primer partit va ser contra en Joachim Jakubik, on va perdre a dos sets, el primer bastant disputat, però desprès els nervis a la pista i la alguns cops que no van entrar va perdre el partit. Li va pasar el mateix en el segon partit a individuals.. A dobles va formar parella amb en Carlos Rodrigo on vam poder disfrutar d'un gran partit de casi 1h a tres sets contra la parella de Terrassa Joachim i Alexander , on van acabar guanyant l'equip de Terrassa.
   L'Ivette va perdre la final contra la Natàlia Martínez (Granollers) per un ajustat 21-18/21-17. A dobles va tornar a formar parella amb la Marina Buján , on van tornar a demostrar que la l'equip funciona, ja que van guanyar la final contra la parella de Viladecans.

   També destacar que els companys de Viladecans van proposar a tothom fer un minut de silenci en memòria d'una gran persona que ens va deixar fa poc, la Guadalupe.

10ªPROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A LA GARRIGA (24/3/13)

  Vam tenir la baixa d'última hora  de l'Emily .
  Podem dir que vam poder gaudir de la primera victoria de la parella formada per en Desiderio i en Jordi , va ser contra la parella de Salt formada per la família Baserba , desprès van caure davant la parella per en Bartomeu i L'Alex. En Desi va continuar guanyant davant en Carles Baserba, però desprès es va trobar amb el en Joan Gallach i com no , van tornar a disfrutar del partit que és casi un clàssic.
  En Jordi va estar a punt de passar de grup , però es va trobar amb l'Eduard  Rodríguez ( Canovelles) , el qual no va poder guanyar , però si donar la cara.
  L'Aleix Porta va tornar aparèixer en els campionat i ho va fer per la porta gran , guanyant casi tots els seus contrincants, a individuals va perdre contra en Guillem Avilés el qual desprès de un ajustat primer set va perdre el segon i el partit. A dobles formava parella amb el seu company d'equip Aleix Royo van aconseguir passar a quarts , però es van trobar amb els coneguts Marc i Tirso Fernández amb els quals vam poder disfrutar d'un gran partit, amb la mala fortuna que van perdre.
  L'Aleix Royo desprès de guanyar el primer partit es va trobar d'un gran Vicenç Buesa el qual desprès de tres sets molt disputats no va poder guanyar , però donant el 100% d'ell, felicitats.
  La Giorgia , desprès de no poder disputar la modalitat de dobles per la baixa de la seva company l'Emily, va jugar contra l'Elena Andreu on van realitzar un partidàs a tres sets molt ajustats ( 28-26 /20-22 /12-21), desprès d'això es va haver de retirar  ( no comentaris ..... ) .
  L'Ivette va guanyar a individuals i a dobles formant parella amb la Marina Bújan ( Hortons) , amb la qual cada cop les podem comparar amb la parella que van ser l'any passat, felicitats.    P.D : Sempre he considerat el bàdminton com un esport d'equip ,  per tant la  forma d'actuar que tenen els jugadors tant amb els companys  com els altres equips/persones la seva imatge recau sobre el club que formen part. 

9ªPROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A ALCANAR ( 16/3/13)

  En aquesta no vam poder participar , per aquest motiu demanen disculpes els companys d'Al canar ja que els hi vam dir que si que hi aniríem .

8ª  PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VILANOVA DEL VALLÈS ( 3/3/13)

   Degut el temps que ha passat no m'enrecordo gaire ( per no dir gens ) dels partits , per tant el que podem dir que aquest en Josep Gelabert va aconseguir ser segon tant d'individuals com a dobles a la categoria A. 
  Els senyors de Vilanova han fet un gran reportatge fotogràfic el qual us invito a veure'l:

https://plus.google.com/photos/116522843208723171607/albums/5852377561354042241?banner=pwa  


7ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A BLANES ( 9/2/13)


El dissabte 9 de Febrer es va disputar la 7ª prova del Circuit Català a Blanes, al ser època de Carnavals la participació va ser una mica baixa, per part del nostre Club només hi va anar en Jordi Ortega .
  El que podem dir , és que va notar molt les dos setmanes que no s'ha pogut entrenar ( degut a que el pavelló estava tancat pel muntatge de Carnaval ), va disputar només dos partits a la categoria d'individuals els quals va guanyar un i perdre l'altre.
 Ara passat el carnaval a tornar a entrenar com Deu mana !!!!!

PD : També voldríem destacar que un ex-jugador del Club , en Marc Vicens, va quedar primer a dobles fent  parella amb l'Alex Mir i es va quedar a semis de individuals.I volem agrair que es fes una foto amb el nostre polo.

6ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A SANT ESTEVE DE SESROVIRES ( 13/1/13)


  El passat diumenge es va disputar la 6ª prova del circuit català a Sesrovires, en la qual ens alegrem pels guanyadors però ens lamentem ja que vam tenir dos jugadors els quals es van haver de retirar lesionats.
 L'Emily va disputar un primer partit en el qual  va guanyar amb bastanta tranquil·litat a dos sets. A continuació va fer un partit a dobles molt disputat juntament amb la Giorgia del mateix equip, però encara els hi queda agafar experiència i van perdre a 3 sets .En el tercer partit és a on podem lamentar la lesió de turmell que es va fer i no va permetre continuar amb la competició.
  En Jordi va poder disputar 2 dels 3 partits , ja que va ser l'altre lesionat ( de l'esquena ),el primer el va realitzar a 3 sets molt ajustats, gran partit per una trista derrota.El segon va ser a dobles amb el seu company Desiderio els quals no van poder fer res contra els seus contrincants, però cal destacar que a la pista el bon rollo no hi ha faltar.
  En Xavier cada cop sorprèn més , només puc dir que en aquest campionat els resultats no han estat els esperats però l'actitud a la pista ha estat un 100%, enhorabona.
   L' Aleix Royo no va ser un dels seus dies, fa poc que ha sortit d'una operació i si això afegim que s'ha pogut entrenar poc a causa del Nadal , li costava fer els punts ,  però estic segur que quan porti mes    " rodatge" aconseguirà  campionats, sempre i quan no vegi els partits per perduts.
  L'Aleix Porta va aconseguir arribar a quarts, però no va poder ser més ja que va perdre contra l'Antonio Valero ( Terrassa )  amb un 21-12 /21-19. A dobles formant parella amb l'Aleix Royo es van trobar amb uns veterans Vicenç Buesa i en Salva ( Vilanova del Vallès ) que no els hi van donar opcions.
  En Josep va realitzar 2 grans partits a individuals a 3 sets cada un els quals va perdre amb molt d'honor. A dobles va fer parella amb en Marc Vicens  de la C amb en el que no van poder guanyar 16-21/17-21.
    Les guanyadores van ser la Giorgia Grisoli que va guanyar una gran final contra l'Anaïs Pertegas ( 20-22/ 21-7/ 11-21) i l'Ivette Royo que va quedar segona tant a dobles, formant parella amb la Marina Bújan (Hortons) com a individuals per darrera de la seva companya de dobles la Marina.També cal dir que vam estrenar equipació amb els nostres sponsors !!!

  

5ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A SALT (22/12/12)


  Abans d'acabar l'any ens quedava l'últim campionat del circuit català de l'any 2012 que es va disputar a Salt.
  L'Aleix Royo va tornar desprès d'una operació i ho va fer " a lo grande" , encara que va perdre els partits va demostrar que la recuperació anava a bon peu , ja que els va perdre a 3 sets els dos partits contra en Tirso (Hortons) i l'Alfons Raspall (Vilanova del Vallès).
  En Xavier Arbat no va poder fer res contra un gran Otilio ( Blanes) i un prometedor Jan ( Salt).
  Els partits de l'Emily Jaramillo no els vaig poder veure ja que estava jugant o fent d'àrbitre.
  En Jordi Ortega es va fer amb un primer lloc en la categoria Sc, desprès d'una gran remuntada contra en Jordi Binaixa , el qual tambè hi va disputar la final.
  La Giorgia Grisoli va quedar en segon lloc a la categoria C-Sc , amb dos grans partits ( semis i final) a 3 sets , va perdre la final contra Anaïs Pertegas ( Bellaterra).
 En Josep es va quedar amb dos primers llocs ,individuals contra en Marcos Bellver (Bellaterra) el qual va ser un gran partit i molt ajustat ( 21-19/21-19), i a dobles fent parella amb en Jordi Binaixa van guanyar a l'Albert Font i en Juanjo Pertegas ( els dos de Bellaterra).

GUANYADORS:

  4ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ-TTR ABSOLUT A GRANOLLERS (1/12/12)

  Puc començar dient que en aquest campionat vam obtenir grans resultats ( 1 primer,2 segons,dos semis),per tant molta enhorabona a tots els jugadors!!!.
  La Judith podem destacar el segon partidás que va fer contra Laura Inga ( Hortons) a tres sets va perdre ( 24-22 /19-21/ 21-16) .A dobles fent parella amb en Gabriel Arbat van tenir  molt mala sort ja que els hi va tocar contra Joan Monroy i Júlia de la Torre , però ho van donar tot hi van demostrar del que poden arribar a fer si segueixen millorant.

  La Giorgia ,uns grans partits!!!!, el segon a tres sets molt ajustats contra Nisha Lal (Tremp) i el tercer partit va donar la cara ,va estar a punt de forçar un tercer set contra la Maria Cañas de Granollers (21-10/22-20).

  En Jordi Ortega va ser una de les sorpreses ja que es va proclamar campió en la seva categoria a Individuals contra en Joan Gallach ( 16-21 / 21-9/14-21). A dobles , va formar parella a última hora amb en Guillem Corbera ( Argentona) amb el que van perdre després de tres sets .

  En Desi va poder tornar demostrar el que pot fer i les ganes que te de disfrutar d'aquest esport,hagués pogut passar de ronda però es va trobar amb en Joan Gallach el qual el va eliminar .A dobles va fer parella amb en Antoni Estrella però no van poder passar de ronda.

  La Ivette va poder demostrar del que pot fer , hi ho va fer aconseguint un segon lloc a la categoria d'Individuals contra la Natalia Martinez (Granollers ) amb un ajustat 21-19,21-19. A dobles juntament amb la Marina Bújan no van aconseguir passar ( contra en Guillem Pallarés i Raúl Torres, 21-17/21-18) , però com a opinió personal crec que si van jugant així poden obtenir molt bons resultats.

  Van poder disfrutar d'un partidás d'en Josep contra en Luis Sena ( 24-22/8-21/15-21), però no va poder ser i tampoc a dobles.


  L'Aleix va ser eliminat d'individuals per l'Isidre Sistaré, però va poder un segon lloc a dobles juntament amb en Marc Soler (Salt) contra Toni Beltran Bel i Dani Palacios.


 GUANYADORS!!!! 3ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A RODA DE TER ( 24/11/12)

  Comencem per en Xavier Arbat, val la pena veure'l jugar ja que es una persona que ho dona tot i mai perd el somriure de la cara,va jugar dos partits els quals els va perdre, però molta gent voldria tenir el seu comportament dins la pista.
  La Judith Arbat va fer grans partits , i això ho demostra els resultats dels partits , els qual va fer dos a 3 sets, un altre amb un ajustat 25-23/21-11 contra Laura Inga la qual va guanyar.A dobles formava parella amb en Gabriel Arbat de Blanes , van disputar dos partits  dobles ( un molt ajustat a 3 sets i una altre que van perdre contra Marcos Bellver i Elena Olmos els quals van ser molt superiors ).

  La Giorgia va demostrar les seves ganes de guanyar i dels tres partits es va trobar amb l'Anais Pertegas la qual va ser molt superior a ella ,en el segon partit va obtenir una gran victoria davant de Ivette Pages,  per últim es va enfrontar amb la Carmen García amb un just primer set que van quedar 23-25, no va poder ser i va perdre.

  En Jordi Ortega va ser el seu primer campionat, es va anar situant a poc a poc però l'experiència dels seus contrincants van poder amb ell. Formava parella amb en Desiderio Duran amb el que van perdre el primer set però van aconseguir apretar en el segon ( 18-21) , però la remuntada no va poder ser .

  En Desi cada cop millor, es podia veure com anava agafant experiència a mesura que anava jugant , per poc no va arribar a passar de ronda .
  El nostre jugador de la categoria A en Josep Gelabert va demostrar del que pot fer i que al llarg del temps pot millorar , va quedar segon tant a individuals com a dobles , a les dos finals va perdre contra en Daniel Garcia, i vam poder disfrutar d'un grans partits.

  L'Ivette Royo, es pot dir que es un altre cas del que pot fer , ja que també va obtenir dos segons llocs ,vam poder veure un gran partit contra la Natalia Martínez, el resultat ho diu tot ( 22-24 / 25-23 / 21-10) on va sortir guanyadora.A dobles va tornar a jugar amb la Marina Bújan i igualment perden ,poden fer gran coses.


 2ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A ARGENTONA ( 21/10/12)

Primer de tot haig de dir que no vaig poder mirar tots els partits i moltes de les fotos que vaig fer no han sortit bé,per tant serà força breu la cosa. 
 Començarem pels debutants ( Judith, Marc i Xavi).La Judith és una antiga jugadora de fa molts anys que aquest any a tornat a competir i el segon partit li va tocar contra la Marta Jiménez ( campiona del campionat anterior), la qual va donar la cara però no va poder ser.El primer contra la Marina Buján no vaig poder veure'l.A dobles fa formar parella amb en Gabriel de Blanes , però no van poder fer res contra els seus rivals.. En Marc va començar malament degut a que es trobava malament i en el primer partit va acabar amb prou feines, un cop finalitzat el partit es va retirar a Individuals,però va continuar a dobles per respecte el seu company d'equip en Xavi, per tant puc estar molt content del valor d'equip que te. En Xavi, diuen que l'experiència es un grau i això ho va poder comprovar en els diferents partits de disputar, no va poder guanyar cap partit, però si que destacaré les ganes que hi posava i el somriure que mai perdia , per tant tot un guanyador!!.

   L'Aleix va realitzar uns grans partits ( l'últim va quedar 27-29!!!), però a vegades jugant molt bé tampoc es guanya,molt bé per les ganes que hi possa .A dobles fa formar parella amb la Giorgia els guals van perdre contra un equip de Bellaterra.   La Giorgia, amb el seu peculiar " no puedo, no puedo.."va donar molta guerra , per tant esperem que segueixi així durant tota la temporada, ja que pot millorar si vol.

    En Josep no va poder passar a individuals desprès d'una gran recuperada contra en Toni Figueras, però si podem dir que va quedar primer a la categoria de dobles amb en Joseph Yong, contra un José Gabardos i Juanjo Pertegas espectaculars.

    En Desiderio , es pot dir que era l'altre debutant aquest any,ha tingut un gran millora i més d'un voldria tenir les ganes que hi possa,si continua així esperem des del club que pugui poder continuar competint i entrenant.   L'Ivette,com a individual hagués pogut fer més , però no ens queixarem ja que tothom pot tenir mal dia, respecte a dobles em reservo el dret a comentar qualsevol cosa degut els comentaris que hem van arribar de l'últim partit, per tant espero i desitjo que en el pròxim campionat sigui millor

1ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A GRANOLLERS ( 6/10/12)

     El dia 6 d'Octubre es va celebrar la primera prova del Circuit Català de Bàdminton a Granollers,amb una gran participació dels clubs.
     Del nostre Club hi va haver 5 representants ( 3 masculí i 2 femení )els quals participaven a les categories d'individuals i dobles,van realitzar un gran paper però els resultats no van ser de desitjats.
     L'Aleix Royo va començar realitzant un partit a 3 sets ( 19-21/21-19/21-12) , ho va donar tot, però no va tenir sort. Va continuar amb un partit a dobles , formant parella amb un altre jugador del club ( Aleix Porta), els quals desprès d'un set molt ajustat ( 21-23) van perdre el segon.Per finalitzar l'últim partit va ser un espectacle ,contra un gran Isidre Sitaré de Vilanova ( arriba a absolutament tots els volants)en que  vam poder disfrutar d'uns grans punts.
     L'Aleix Porta el primer partit que va fer és el de dobles comentat anteriorment, després va començar amb els individuals. En el primer va realitzar un gran partit però no va poder ser , la mala sort l'acompanyava i en el segon desprès de guanyar el primer set 21-11 el seu contrari es va retirar lesionat.

    Josep Gelabert només va participar a la categoria individual  en la categoria més alta ,però  per falta d'encerts en els punts van fer que només fes un partit.

   Ivette Royo va fer dos partits a individuals els quals va fer unes grans remuntades , però tampoc va poder ser. A dobles feia parella amb Marina Bújan ( Hortons) , aquestes van realitzar un gran paper l'any passat i per aquest motiu aquest any tornen!!! , però en el partit que van disputar , per falta d'entrenament conjuntes i alguns fallos no van poder guanyar.     Giorgia Grisoli desprès de passar a semis, les va guanyar amb un partit molt disputat el qual va ser a 3 sets ( 21-19 / 17-21 /21-16) i es va poder classificar per la final contra la Marta Jiménez ( Viladecans), desprès d'una gran remuntada no va poder ser i es quedar amb el segon lloc .


ENHORABONA PER TOT L'ESFORÇ REALITZAT EN ELS ENTRENAMENTS I CAMPIONATS !!!!!!!0 comentarios:

Publicar un comentario