CAMPIONATS 15-16

CIRCUIT CATALÀ A GRANOLLERS 28/11/15 

   El passat dissabte vam anar a  Granollers, on  ens vam emportat un primer individual a la categoria SC per part d'en Jordi Jordi Ortega Gonzalez, i un primer a dobles mixtes B amb en Marc Marc Vicens i la Gloria Latorre Monreal.

  

 

 

  

 

 

   Donar l'enhorabona a en David David Cayuela Criado i en Desi Durán Fernandez pels partits que han fet ja que ho han donat tot.
Personalment (marc) donar les gràcies a la Gloria Latorre per voler haver volgut formar parella amb mi, ha sigut una gran experiència .

RESULTATS

 

    Pròxima parada ; Salt ( aprop !!)

 

CIRCUIT CATALÀ A RODA DE TER 14/11/15

  El passat dissabte es va disputar  3er Circuit Català a Roda de Ter.
  En Jordi Ortega es va emportar un segon lloc a la categoria SC on va perdre a una gran final contra Marcos Castillo ( 21-18/ 18-21/ 21-19).  En Desi i en David no van poder passar de rondes.
  En Marc es va trobar que van ajuntar les categoríes A i B, això va fer que es trobés a un nivell molt superior al seu tant a dobles com a individuals,també es va es va "retrobar" amb en Marc Fernandez Sanchez a on van poder recordar els seus partits quan estaven a la C.
A l'apartat de dobles no hi va haber sort, les parelles formades per Jordi-Desi, David-Ramiro,Marc-Joffre no van poder passar de rondes.
Donar les gràcies pel servei de massatges que feia la Cristina Corominas.

RESULTATS


Pròxima parada: Granollers .

CIRCUIT CATALÀ A GRANOLLERS 17 I 18/10/15

El  cap de setmana  del 17 i 18 d'Octubre va tenir lloc a Granollers la segona prova del circuit català , a on vam tenir la representació de dos jugadors, en Marc per part del dissabte a la categoria B i en Jordi Ortega el diumenge a la categoria SC.

En Marc va disputar el primer partit amb en Josep Segarra ( Alacant) a on va perdre amb dos sets ajustats ( 21-17/21-15). El segon partit va ser molt més complicat, ja que li va tocar en Ramon Cañadas ( Bellaterra, a on era cap de serie), va perdre amb un contundent 21-10/21-11. A dobles a on feia parella amb en Joffre ( Vilanova), no van poder superar a la parella oponent, en Tirso i en Tomas a on van demostrar la seva energia en els grans remats que feien.


En Jordi va poder guanyar els seus tres oponents i va quedar primer!! ( a no poder ser-hi no puc fer crònica dels seus partits). Per tant moltes felicitats i enhorabona!!!!


Pròxima parada: Roda de ter el 14/11/15

CIRCUIT CATALÀ A TERRASSA

    L'altre dia vam començar els campionats d'aquesta temporada 15-16, i com no el primer va ser a Terrassa, això si amb poca participació del nostre club degut a les baixes i feines.

    En David Cayuela va arribar a quarts de final IMD on no va poder superar a en Juan Jorge Sanchez ( Granollers), amb un resultat de 16-21/9-21. Respecte a dobles aquest cop va fer parella amb l'Otilio de Blanes on vam poder observar un gran partit contra una parella molt experimentada de Vilanova, en Justo i l'Alfons, només cal mirar el resultat 20-22/21-19/21-9.

    En Jordi Ortega es va emportar un segon lloc a la categoria IMSC, per aconseguir-ho va haver de patir molt, degut que va haver de disputar els partits a 3 sets, i va perdre la final contra Marcos Castillo (terrassa) a una gran final.    En Marc Vicens va debutar a la categoria IMB on es va trobar amb antics oponents,qui li van demostrar el que es trobara a la nova categoria, va perdre els dos partits a individuals i el partit a dobles on feia parella amb en Joffre de Vilanova.

    És el principi de temporada i es nota que encara queda per arrencar, però ànims a tothom i endavant!!!

RESULTATS


Pròxima parada Granollers!!!

0 comentarios:

Publicar un comentario