lunes, 25 de marzo de 2013

10ªPROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A LA GARRIGA (24/3/13)

  Vam tenir la baixa d'última hora  de l'Emily .
  Podem dir que vam poder gaudir de la primera victoria de la parella formada per en Desiderio i en Jordi , va ser contra la parella de Salt formada per la família Baserba , desprès van caure davant la parella per en Bartomeu i L'Alex. En Desi va continuar guanyant davant en Carles Baserba, però desprès es va trobar amb el en Joan Gallach i com no , van tornar a disfrutar del partit que és casi un clàssic.
  En Jordi va estar a punt de passar de grup , però es va trobar amb l'Eduard  Rodríguez ( Canovelles) , el qual no va poder guanyar , però si donar la cara.
  L'Aleix Porta va tornar aparèixer en els campionat i ho va fer per la porta gran , guanyant casi tots els seus contrincants, a individuals va perdre contra en Guillem Avilés el qual desprès de un ajustat primer set va perdre el segon i el partit. A dobles formava parella amb el seu company d'equip Aleix Royo van aconseguir passar a quarts , però es van trobar amb els coneguts Marc i Tirso Fernández amb els quals vam poder disfrutar d'un gran partit, amb la mala fortuna que van perdre.
  L'Aleix Royo desprès de guanyar el primer partit es va trobar d'un gran Vicenç Buesa el qual desprès de tres sets molt disputats no va poder guanyar , però donant el 100% d'ell, felicitats.
  La Giorgia , desprès de no poder disputar la modalitat de dobles per la baixa de la seva company l'Emily, va jugar contra l'Elena Andreu on van realitzar un partidàs a tres sets molt ajustats ( 28-26 /20-22 /12-21), desprès d'això es va haver de retirar  ( no comentaris ..... ) .
  L'Ivette va guanyar a individuals i a dobles formant parella amb la Marina Bújan ( Hortons) , amb la qual cada cop les podem comparar amb la parella que van ser l'any passat, felicitats.

 


  P.D : Sempre he considerat el bàdminton com un esport d'equip ,  per tant la  forma d'actuar que tenen els jugadors tant amb els companys  com els altres equips/persones la seva imatge recau sobre el club que formen part.

 

 

 

9ªPROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A ALCANAR ( 16/3/13)

  En aquesta no vam poder participar , per aquest motiu demanen disculpes els companys d'Al canar ja que els hi vam dir que si que hi aniríem .

8ª  PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VILANOVA DEL VALLÈS ( 3/3/13)

   Degut el temps que ha passat no m'enrecordo gaire ( per no dir gens ) dels partits , per tant el que podem dir que aquest en Josep Gelabert va aconseguir ser segon tant d'individuals com a dobles a la categoria A. 
  Els senyors de Vilanova han fet un gran reportatge fotogràfic el qual us invito a veure'l:

https://plus.google.com/photos/116522843208723171607/albums/5852377561354042241?banner=pwa



 

0 comentarios:

Publicar un comentario