miércoles, 24 de octubre de 2012

2ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A ARGENTONA



Primer de tot haig de dir que no vaig poder mirar tots els partits i moltes de les fotos que vaig fer no han sortit bé,per tant serà força breu la cosa. 
 Començarem pels debutants ( Judith, Marc i Xavi).La Judith és una antiga jugadora de fa molts anys que aquest any a tornat a competir i el segon partit li va tocar contra la Marta Jiménez ( campiona del campionat anterior), la qual va donar la cara però no va poder ser.El primer contra la Marina Buján no vaig poder veure'l.A dobles fa formar parella amb en Gabriel de Blanes , però no van poder fer res contra els seus rivals.. En Marc va començar malament degut a que es trobava malament i en el primer partit va acabar amb prou feines, un cop finalitzat el partit es va retirar a Individuals,però va continuar a dobles per respecte el seu company d'equip en Xavi, per tant puc estar molt content del valor d'equip que te. En Xavi, diuen que l'experiència es un grau i això ho va poder comprovar en els diferents partits de disputar, no va poder guanyar cap partit, però si que destacaré les ganes que hi posava i el somriure que mai perdia , per tant tot un guanyador!!.





L'Aleix va realitzar uns grans partits ( l'últim va quedar 27-29!!!), però a vegades jugant molt bé tampoc es guanya,molt bé per les ganes que hi possa .A dobles fa formar parella amb la Giorgia els guals van perdre contra un equip de Bellaterra.



   La Giorgia, amb el seu peculiar " no puedo, no puedo.."va donar molta guerra , per tant esperem que segueixi així durant tota la temporada, ja que pot millorar si vol.

   En Josep no va poder passar a individuals desprès d'una gran recuperada contra en Toni Figueras, però si podem dir que va quedar primer a la categoria de dobles amb en Joseph Yong, contra un José Gabardos i Juanjo Pertegas espectaculars.

    En Desiderio , es pot dir que era l'altre debutant aquest any,ha tingut un gran millora i més d'un voldria tenir les ganes que hi possa,si continua així esperem des del club que pugui poder continuar competint i entrenant.



L'Ivette,com a individual hagués pogut fer més , però no ens queixarem ja que tothom pot tenir mal dia, respecte a dobles em reservo el dret a comentar qualsevol cosa degut els comentaris que hem van arribar de l'últim partit, per tant espero i desitjo que en el pròxim campionat sigui millor


0 comentarios:

Publicar un comentario