lunes, 3 de diciembre de 2012

3ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A RODA DE TER ( 24/11/12)


  Comencem per en Xavier Arbat, val la pena veure'l jugar ja que es una persona que ho dona tot i mai perd el somriure de la cara,va jugar dos partits els quals els va perdre, però molta gent voldria tenir el seu comportament dins la pista.
  La Judith Arbat va fer grans partits , i això ho demostra els resultats dels partits , els qual va fer dos a 3 sets, un altre amb un ajustat 25-23/21-11 contra Laura Inga la qual va guanyar.A dobles formava parella amb en Gabriel Arbat de Blanes , van disputar dos partits  dobles ( un molt ajustat a 3 sets i una altre que van perdre contra Marcos Bellver i Elena Olmos els quals van ser molt superiors ).

  La Giorgia va demostrar les seves ganes de guanyar i dels tres partits es va trobar amb l'Anais Pertegas la qual va ser molt superior a ella ,en el segon partit va obtenir una gran victoria davant de Ivette Pages,  per últim es va enfrontar amb la Carmen García amb un just primer set que van quedar 23-25, no va poder ser i va perdre.

  En Jordi Ortega va ser el seu primer campionat, es va anar situant a poc a poc però l'experiència dels seus contrincants van poder amb ell. Formava parella amb en Desiderio Duran amb el que van perdre el primer set però van aconseguir apretar en el segon ( 18-21) , però la remuntada no va poder ser .

  En Desi cada cop millor, es podia veure com anava agafant experiència a mesura que anava jugant , per poc no va arribar a passar de ronda .
  El nostre jugador de la categoria A en Josep Gelabert va demostrar del que pot fer i que al llarg del temps pot millorar , va quedar segon tant a individuals com a dobles , a les dos finals va perdre contra en Daniel Garcia, i vam poder disfrutar d'un grans partits.

  L'Ivette Royo, es pot dir que es un altre cas del que pot fer , ja que també va obtenir dos segons llocs ,vam poder veure un gran partit contra la Natalia Martínez, el resultat ho diu tot ( 22-24 / 25-23 / 21-10) on va sortir guanyadora.A dobles va tornar a jugar amb la Marina Bújan i igualment perden ,poden fer gran coses.




0 comentarios:

Publicar un comentario