lunes, 3 de diciembre de 2012

4ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ-TTR ABSOLUT A GRANOLLERS (1/12/12)


  Puc començar dient que en aquest campionat vam obtenir grans resultats ( 1 primer,2 segons,dos semis),per tant molta enhorabona a tots els jugadors!!!.
  La Judith podem destacar el segon partidás que va fer contra Laura Inga ( Hortons) a tres sets va perdre ( 24-22 /19-21/ 21-16) .A dobles fent parella amb en Gabriel Arbat van tenir  molt mala sort ja que els hi va tocar contra Joan Monroy i Júlia de la Torre , però ho van donar tot hi van demostrar del que poden arribar a fer si segueixen millorant.

  La Giorgia ,uns grans partits!!!!, el segon a tres sets molt ajustats contra Nisha Lal (Tremp) i el tercer partit va donar la cara ,va estar a punt de forçar un tercer set contra la Maria Cañas de Granollers (21-10/22-20).

  En Jordi Ortega va ser una de les sorpreses ja que es va proclamar campió en la seva categoria a Individuals contra en Joan Gallach ( 16-21 / 21-9/14-21). A dobles , va formar parella a última hora amb en Guillem Corbera ( Argentona) amb el que van perdre després de tres sets .

  En Desi va poder tornar demostrar el que pot fer i les ganes que te de disfrutar d'aquest esport,hagués pogut passar de ronda però es va trobar amb en Joan Gallach el qual el va eliminar .A dobles va fer parella amb en Antoni Estrella però no van poder passar de ronda.

  La Ivette va poder demostrar del que pot fer , hi ho va fer aconseguint un segon lloc a la categoria d'Individuals contra la Natalia Martinez (Granollers ) amb un ajustat 21-19,21-19. A dobles juntament amb la Marina Bújan no van aconseguir passar ( contra en Guillem Pallarés i Raúl Torres, 21-17/21-18) , però com a opinió personal crec que si van jugant així poden obtenir molt bons resultats.

  Van poder disfrutar d'un partidás d'en Josep contra en Luis Sena ( 24-22/8-21/15-21), però no va poder ser i tampoc a dobles.

  L'Aleix va ser eliminat d'individuals per l'Isidre Sistaré, però va poder un segon lloc a dobles juntament amb en Marc Soler (Salt) contra Toni Beltran Bel i Dani Palacios.


 





GUANYADORS!!!! 







0 comentarios:

Publicar un comentario